Tuesday, October 21, 2014

Salem Sabenhagen (1)






Salem Sabenhagen adalah anak Blackie dari batch yang ketiga.  Tak banyak kerenah, lebih suka meleseh kat Sox.  Sox tu selain dari his big brother, he also macam mentor to Salem.  Ada satu perangai tak senonoh si Salem ni, dia ni kaki muntah, not always but .. at one time tu, masa tu sehari nak pi Umrah, he vomited directly on my head, don't try to imagine lah.. not a pretty sight.. arghh.. lepas he has done it, dia buat lah muka toya je.. Salem .. Salem.. haihh..








2 comments:

juls julie said...

hahaha....nak kata ngandung...salem ni jejanssss.... ekekeke :p

myrozza said...

muka salem mcm abang besar kawasan... taiko...hehe