Wednesday, September 4, 2013

Wordless Wednesday - All Sorts Of Styles








8 comments:

Nini D.. said...

kak..tolongla kim salam pluk cium pada semuanya...esp yg gambo no 4 tu..kemain meriahhh bulus muka dia..

Kjee said...

Awesome. My doter pun ada collection gamabr2 kucing kami in all kinds of positions. Nanti nak tayang jugak dalam my blog. Hehehe

zard said...

Nini D,

In sha Allah, tapi yang paling atas tu (spy cat - zorro) dah lama tak mai rumah.. :( moga2 Zorro sihat dan tak apa-apa, aamiin.. oo yang no. 4 tu.. itu Tuah masa dia kecil.. sekarang dah besar sikit.. nanti kakak tunjuk foto yang terbaru ya.. hugs ketat2 kat adam and abam mat ensem.. and muah2 kat diva yang satu tu ye..

zard said...

Kak Jee,

please tayang Nadia's collection.. geram kan k. Jee.. zaph tunggu tau..

Dinas Aldi said...

Huihhh macam2 pose punya dok ada tu, kahkahkah! Semua comei2 & nampak manja gitu :D

zard said...

Dinas Aldi,

Nampak manja ea.. manja tu mmg lah manja..tapi kalau tak kena gaya.. zasss ada gak yang kaki mencakau..huhuhu boleh tangkap meraung tau.. heheh

myrozza said...

seronoknya tengok hachi landing atas lengan.... nak joennn

zard said...

myrozza,

joen lerrr.. gebuss sesangat.. hehe