Sunday, December 23, 2012

Hari ke 6

These pictures were taken yesterday evening especially for Aidah's veiw pleasure tapi others pun boleh view juga.

The kittens semalam dah usia 6 hari..alhamdullillah. Kami masih tak bagi nama lagi, sebab kecil lagi..okay happy viewing..
























And inilah yang paling akhir lahir






Yang ni pula bila dua-dua kaler cmporeng digandingkan bersama










Rasanya tak lama lagi mata mereka terbuka lah.. :)


6 comments:

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said...

wahh dapat cucu baru ker..??
tahniahh!!

bestnyer ade budak2 kecik lam umah tp bila dah besar, haru biru rumah dibuatnyer..!! hahaha

Aidah said...

Thanx na. Comel sangat2. Mesti jalan pun gigil2 lagi tu. Kelakar kan.

zard said...

@Wonderfurrworld,

Thanks ;)

zard said...

@Aidah,

Memang mengigil2 je. Dah nampak sekor nak buka mata.. Kelakar? I rasa macam nak bawak tido je..gerammm!!! Hehehe

Nini D.. said...

alololololo...meh sini umie pelok meh!

zard said...

@Nini D

the kittens cuma jawab,'Gugu ga ga' je