Monday, December 31, 2012

Mohon Doa Di Pengakhir 2012

within few hours 2012 nak pergi, I hope sesiapa yang sudi lalu lalang kat blog ni.. yang baca dalam diam (nak cakap tak ada orang baca macam bida'ah lah pulak sebab bila tenguk traffic ada puluh2 juga walaupun tak ratus ribu tapi ada gak lah orang yang nak baca or glace thru'), saya nak minta sesuatu.. yang senang sangat..boleh?  Boleh la ya.. 

saya harap sudilah kiranya menghulurkan doa ikhlas buat Puan Wok, (Aidah's mom) tolong doakan semuga penyakit yang hadir biar lah berlalu pergi agar beliau kembali sihat dan ceria.  moga Allah permudahkan segala usaha untuk melawan penyakit Puan Wok.  In shaa Allah. Aminn ya Rab.

To my friend Aidah, you pun mesti jaga kesihatan.. nanti i upload foto2 kekenits tu to boost up your mood.  Salam sayang buat your mom, pesanan buat beliau:  Saya dan kucing2 saya doakan makcik pulih seperti sedia kala.. banyak bahaso nogori tak khatam lagi ni.. (ayah saya orang Melako - Gadek/Kelomak tapi tak pandai cakap macam orang Melaka pun.. hehe)   


4 comments:

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said...

semoga ibu beliau kembali pulih,..saya pun secara kebetulan jumpa blog dia sebelum ni..mmg best & kering gusi klu membacanya..

semoga tahun baru ni tahun yg membawa lebih kesihatan dan keberkatan buat kita semua. amin..

zard said...

@wonderfurrworld

Amiin. Thanks for the du'a.

Aidah said...

Na, you're a very good friend lah. Segan I yang tak de apa2 nak beri U. Hanya doa saja. Semoga you sekeluarga termasuk jemaah kucing tu sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah. Amin.

zard said...

@Aidah

Alhamdullilah for having such a good thought of me. Aiyooo jgn segan lah actually without you knowing it you have given me a lot.. Pemberian tak semestinya dengan barang.. Doa tu lagi maheii tau.. I penah ada org doa bagus sekali dgn izin Allah doa dia makbul sekali org tu ckp lenkali tak mau doa utk you lah..boleh? I nak ketawa or i nak meraung bila dengar she said that?.i pun tak tau..manusia memacam Aidah.. Hehe