Friday, December 21, 2012

Pagi Jumaat Yang Indah

Zorro datang lagi!!!! Woo hoo!! #eh Alhamdullillah. Tak sesia-sia bercuti hari ni dapat jumpa and pet Zorro lama sket.


Sampai semua kerja postpone. He is a very good and manja cat. Tercapai hajat nak bagi Zorro makan wet food, uih suka dia.

Yang paling beruntung adik manis dua sebilik ni haa


Cleo


Belle

Mereka pun dapat juga setin sekor.

Alhamdullilah juga sebab dapat lepas sekali lagi 'neraka dunia' sebab cuti kheenn..

In shaa Allah, Jumaat ini akan jadi yang terindah buat semua..



Aaminn..

- Posted using BlogPress from my iPhone 4S

10 comments:

Uncle Lee said...

Hi Zard, love your kuchings, and ha ha, really great names, especially 'Zorro'.
Do they come when hear you call them by name?
Real cute.
You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

zard said...

Hello Unc. Lee,

Thanks for the compliment. Truthfully, Zorro is not mine, I think he belongs to one of my neighbours (I doubt that handsome chap is a stray), my better half and i just love to leave some food for the Spy Cats if they wish to come around to wish us well.. There is another spy cat that visits us regularly whom i name him Bruno. As for my cats, at times they will answer to their name but most of the time just ignored..haha..

Dinas Aldi said...

Wehhh Belle tengok Zorro ka tu sampai berdiri tegak terbeliak tu ha? Cleo rileks ja, hehe. Amboi bergolek sakan la si Zorro dapat makan wet food, hahaha!

zard said...

@Dinas Aldi

Belle jengil mata sebab bagi warning kat Zorro jangan tackle adik dia Cleo lah ..kekonon..Zorro heran pun tak, mintak gosok perut ada lagi.. Hahaha..

Nini D.. said...

apa ke hensem sgt zorro nih...gambar akhir tu gojesss gile!

zard said...

@Nini D

Zorro tu hensem and gorjes yes but giler no.. Hahaha. Btw, kucing spy mesti lah good looking .. Ala mcm James Bond tu..

Aidah said...

Hensemnya zorro ni. Macam dalam felem pulak...sapa tu.....alah...Antonio Banderas. Saling tak tumpah.

zard said...

@Aidah,

Zorro cakap "Muchas gracias, seƱora bonita". Sambil menjejes air lior.. :)

myrozza said...

Ha ah la zaph..sejibik cam zorro... no wonder u named hi zorro...

zard said...

@myrozza

Tu lah kannnn...cuma tak ada topi, pedang dengan kuda je.. :)