Thursday, May 8, 2014

Eksekutif Kecil

sessi interview pengambilan Eksekutif kecil yang bermata booooolattt



Hideki sekarang ni very the notty cat, tapi pandai ambil hati kami, ni belum sunat lagi ni dah gendut.. tak tau lah bila dah sunat nanti cemana boyaknya.. sekarang ni dah pandai berkelahi dengan kakak Lady.. pantang nampak kelibat Lady, memang dikejar dan diligannya sungguh-sungguh.. tapi yang herannya, muka dia yang akan luka seliang dua.. haishhh..Hideki..Hideki.. rasa nak ciummm je muka ni.. hehehehe.. 


4 comments:

juls julie said...

hai emsemmm...boooolatnyer mata awak..hehehe

zard said...

juls julie,

bila dia buat bolattt mata tu, lagi lah meruntun jiwa raga..hahaha

june said...

Salam, saya nie silent reader blog awak nie. Lama dah follow. cuma hari nie x dpt thn diri nak komen si hideki. Comeyyyynya hideki skrg. Ingat lagi masa awak amik dia, kecik and so scruffy. Sy pun ada kucen 6 ekor semuanya. all strays. Mula2 mmg buruk lah rupa. Bila dah bela cantik2 ke main lg org mintak. Isk..isk..

zard said...

june,

alaikummussalam. thanks for following .. you minat dgn Hideki ya.. nanti i bagitau kat dia ya..hehe.. thanks again.. :)

psst.. jgn memalu komen.. komen je..