Tuesday, August 12, 2014

Jazz (1)

Jazz ni lahir berempat, tapi umur Teja tak panjang, so tinggallah Aman, Layla dan Jazz sendiri.  Berbanding siblings dia, Jazz ni dalam kategori kitten yang agak bagak dan badan sasa.. sangat friendly and quite cemburu bila i layan kittens yang lebih muda dari dia.  my better-half selalu cakap, Jazz ni macam rupa Alsatian.. hahaha.. ye ke?



2 comments:

juls julie said...

encemnyer diaaaaaa.. ingatkan sedih sbb ape laa tadi kan.. suka sangat kucen siam nihhhh.. hehe

zard said...

juls julie,

kesian tau bila dengar je bunyi mercun, kedek2 semua lari wlaupun mereka tu semua indoors cat.. ada yang menyorok lah.. mengigil lah.. Jazz ni sure bawah kaki kakak .. Jazz ni bukan pure breed siammese tapi mak ayah dia Domestic Cat je.