Monday, October 28, 2013

Nadim vs. Vitamin












Nadim ni tak padan dengan temetotnya, tapi garit kemain.. semenjak dua menjak ni asiklah dia dok mengekor si Moira.  Yang Moira tu plak bukan berkenan kat dia.. asik lah menyembur je kerjanya.. berlari ke sana ke mari bila di kejar dek Nadim.. 

Selalunya yang masih lagi bergelar kitten, I memang suka bagi makan vitamin, tapi as usual lah ada yang kemain gemar..ada yang so-so.. dan ada yang macam prak..tak mau langsung..  Yang selalu cengkelat tak mau makan vitamin salah satunya adalah Incik Nadim ni lah.. punyalah payah, tu yang buat mulut kena selet je dgn vitamin comot momot je.. Nadim, Nadim..tapi dia gak yang sedap di gendung macam bayi.. hehe


8 comments:

Dinas Aldi said...

Makan vitamin pun kena paksa la budak Nadim ni. It's for your own good, okeh! Buka mulut, aaaaaaa! :D

Nini D.. said...

amboii....ni berlatih nak masuk AF ke? :)

juls julie said...

hamboii kemain lagi dia nyanyi2 lagu Datuk Jamal yerr..hehehe

zard said...

Dinas Aldi,

Nadim cakap dia minta auntie Dinas tuapkan tendiri.. boleh ka? hehehe

zard said...

Nini D,

Nadim cakap, berlatih vocal je.. nak berduet ke?

zard said...

juls julie,

"opkoslah" gitulah jawab Nadim.. hahaha

Aidah said...

Tang ekor tu buat I geraaaam sangat. Kat gerai I ada sekor kucing datang lagi macam nadim ni. I bagi nama sosej sebab suka sangat berdiri2 kat tempat roti sosej cheese I tu.

zard said...

Aidah,

Itu ekor pom-pom namanya.. amboiii kucing omputih yang dtg kat you tu.. dah pandai ngendeng roti sosej cheese tu.. moga rezeki you bertambah dengan melimpah ruah.. aamiin.