Friday, May 11, 2012

Kegeraman

dah lama tak cerita tentang my kittens kan.. and yayy.. mereka dah berusia sebulan lebih.. tapi ya rabb.. lasak nya mereka-mereka itu.. (mintak nyawa ..mintak nyawa)..

i have started introducing them with baby kitten's food (brand: royal canin) nanti dah besar sikit, boleh tukar ke kitten pulak (brand: royal canin). 

(thanks mr. google)

royal canin ni from my experiencelah, poo cats tak busuk, ia membantu sistem penghadaman sikecil and yang paling penting its' full of nutritions.. memang elok untuk tumbesaran (wah! dah macam iklan bayi pulak)

dari tak bergerak mengigil-gigil dah pandai berlari.. dari mata terkatup..sekarang macam jegil je.. adakala macam juling pun ye.. dari tak bersuara..sekarang dah macam bunyi siren.. dari jilat-jilat..ha sekarang dah pandai geget.. ni lah dia 'anak-anak' kecil saya.. btw, dah ada nama.. tapi tenguk lah macam nak rombak balik.. but for now..their name remains as ..

Ian 

Mia
Mu'ezza

Moira

video


3 comments:

myrozza said...

Fuhh..nama cam pelakun telenovela.... kehh lassss

zard said...

ooo ada yang dah kena tukar nama.. sbb protest tak mau nama tu..hehe..memacam budak2 sekarang ni..hehe

myrozza said...

wahhh..nama kemain sedap pun protes? mmg keh lass budak jaman sekarang..hehe